A Nánási Dental Fogorvosi Rendelőről

A Nánási Dental Fogorvosi Rendelő Budapesten, a III. kerület Nánási út 4/B-ben található. A Nánási Dental Fogorvosi Rendelő kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet megteremtésére helyeztük a hangsúlyt.

Rendelőnk magasan képzett munkatársakkal várja szépülni és gyógyulni vágyó pácienseit.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nálunk fájdalommentesek legyenek a beavatkozások. Széleskörű fogászati ellátásunk az alábbi területekre terjed ki: diagnosztika, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, gyökérkezelés, szájsebészeti kezelés, fogászati implantáció, fogágybetegségek kezelése, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat.

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy legmagasabb minőségen végezzük az ellátást. A legmodernebb berendezések (digitális panoráma röntgen), a legjobb minőségű anyagok, az Európai Uniós követelményeket is felülmúló higiéniai feltételek és a szakmai ismeretek folyamatos frissítése, fejlesztése biztosítékot nyújtanak a lehető leggyorsabb és legeredményesebb orvosi munkavégzésre.

Ismerkedjen meg Velünk weboldalunkon keresztül és jelentkezzen be mielőbb fogorvosi rendelőnkbe!

Orvosaink

Dr. Mihályi Szilvia

fogorvos, szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2008-ban. A dentoalveoláris sebész (szájsebész) szakvizsgának megszerzéséhez, a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumának Ambuláns szájsebészetén dolgoztam évekig. Emellett ösztöndíjas PhD hallgatóként dolgozhattam, kutatóorvosként szájüregi daganatok kialakulásának témakörében, és több közleményem is megjelent szakmai folyóiratokban.

A kedvenc szakterületem a szájsebészet, az implantológia, az esztétikai beavatkozások, valamint a fogpótlások készítése. Folyamatos továbbképzéseken, szakmai fórumokon veszek részt. Angol nyelven beszélek.

Dr. Mihályi Szilvia

Dr. Bányai Dorottya

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2016-ban. 2019-ben kiválóan megfelelt minősítéssel sikeres fogszabályozás szakvizsgát tettem. 2016. szeptembere óta a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati- és Fogszabályozási Klinikáján dolgozom, ahol a fogszabályozó szakorvosi munkavégzésen túl részt veszek az ötödéves fogorvostanhallgatók idegen-és magyarnyelvű képzésében, illetve az ajak-és szájpadhasadékos gyermekek ellátásában is.

Fontos számomra, hogy a fogászati beavatkozások nyugodt környezetben, és fájdalommentesen teljenek. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a harmonikus és egészséges fogsor létrehozására, melynek elengedhetetlen része az gyulladásmentes íny kialakítása, fenntartása és mindemellett a páciensek megfelelő otthoni fogápolásának elsajátítása.

Dr. Bányai Dorottya

Dr. Somfai Dóra

fogszakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem fogorvosi és fogszakorvosi tanulmányaimat, majd klinikai szakorvosként is részt vettem az egyetemi betegellátásban, oktatásban.

Fő területem az esztétikai fogászat, a fémmentes fogpótlások és a fogmegtartó kezelések. Fontosnak tartom a páciensek teljeskörű tájékoztatását bármilyen kezelésről is legyen szó. Folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy a legújabb eljárásokat, technológiákat tudjam alkalmazni kezeléseink során. Angol és francia nyelven beszélek.

Dr. Somfai Dóra

Dr. Mészáros Kinga

fogorvos

Orvosi diplomámat a Stockholmban, a Karolinska Institutet fogorvosi karán szereztem. Munkám során igyekszem kellemes, nyugodt légkört teremteni és a legmagasabb szintű ellátást nyújtani pácienseim számára.

Számomra kiemelten fontos a megfelelő tájékoztatás, valamint a kölcsönös bizalom kialakítása is elengedhetetlen a kezelések során. A magyar mellett az angol, és svéd nyelvet is folyékonyan beszélem.

Dr. Mészáros Kinga

Asszisztenseink, dentálhigiénikusaink

Simon Regina

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Évek óta fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként tevékenykedem. Sokaknak a legkisebb beavatkozás is hatalmas félelemmel jár és nagyon fontos egy kedves szó.

Asszisztensi munkám mellett a professzionális fogtisztítás a kedvencem, hiszen minden fogászati kezelés alapfeltétele a megfelelő dentálhigiénia. Angol nyelven beszélek.

Simon Regina

Szilasi Zita

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Több, mint 8 éve dolgozom már fogászati asszisztensként, ezáltal lehetőségem adódott a fogászat minden területén kipróbálni magam. Sikerült a klinikai fogászati higiénikus képesítést is megszereznem, így a dentálhigiénia kezeléseket nagy precizitással, körültekintéssel tudom végezni.

A korszerű szájápolás módszereit igyekszem minél jobban elmagyarázni, átadni betegeinknek, hogy be tudják építeni hétköznapjaikba és szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Munka mellett a Semmelweis Egyetemen Egészségügyi Szervezés szakon tanulok. Angol nyelven beszélek.

Szilasi Zita

Penti Renáta

fogászati asszisztens

Szájsebészeti asszisztensként kezdtem el dolgozni 12 éve képesítésem megszerzése után.

Munkámat igényesen és lelkiismeretesen végzem, törekszem a maximális precizitásra. Igyekszem minden pácienssel és orvossal a közös hangot megtalálni, hogy még kellemesebb légkört tudjak kialakítani.

Penti Renáta

Páciens koordinátoraink

Szalai Tünde

páciens koordinátor

Igyekszem empátiával és segítőkészséggel fogadni a hozzánk érkező pácienseket. Fontosnak tartom a nyugodt, barátságos légkör kialakítását a rendelőben. Próbálok mindig naprakész lenni, amivel hozzájárulhatok pácienseink elégedettségéhez, mosolyához. Telefonon is forduljanak hozzám bizalommal.

Szalai Tünde

Horváth Ilona

páciens koordinátor

Nagyon fontosnak tartom, hogy a páciensek a lehető legkellemesebben érezzék magukat. Egy kedves mosoly többet ér, pár bíztató szónál. Hogy jobban részt tudjak venni a rendelő életében, fogászati asszisztens képzésben veszek részt.

Horváth Ilona
MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express OTP Bank PayPass

Rendelőnkben a készpénzes fizetés mellett, kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával és egészségpénztári kártyával is!